'Yöresel Türkülerimiz' Işık Gibi Parlıyor...

Yöresel Türkülerimiz Grubu Türküleri Sevdiriyor
Şef Filiz Işık yönetiminde, Osman Ulvikavut, Selahattin Karakaş, Hasan Karasaç,Abbas Değmen, Gülcay Abiş, Münevver Dikyol, Ayfer Yılmaz, Osman Yavuz, tarafından bir yıl önce kurulan 'Yöresel Türkülerimiz' Grubu, büyük bir seyirci kitlesi ve büyük bir coşkuyla dinleyicilerinden alkışlar alarak başarıdan başarıya koşuyor.
Yöresel Türkülerimiz Grubu 2022-2023'te verdmiş oldukları konserlerle Adana'da ki seyirci kitlelerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Yöresel Türkülerimiz'in şefi Filiz Işık: " Bizim tek amacımız, eşi benzeri olmayan güzel Türkiye'mizin her bölgesinden güzel türkülerimizi Adana ve ilçelerine en iyi şekilde sunarak, türkülerimizi sevdirmektir. Ekibimde bulunan solist ve saz arkadaşlarımın her birine üstün başarılarından dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca, başta Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyelerine, bizim düzenlediğimiz konserlerde kapılarını bize sonuna kadar açarak vermiş oldukları desteklerinden dolayı onlara da teşekkürü bir borç biliyorum" Dedi.
Geleneksel-yöresel türkülerimizle kadim kültürümüzü de güncelleştirerek sevdiren topluluk, 7'den 70'e herkese hitap ederek, duygularına gem vuruyor.
Haber: İsmet Tanlı
-
Ahlen‘ de Uluslararası Irkçılıkla Mücadele Haftası Etkinliği
-
Şarkıların Duayeni; 'Nusret Balıca'
-
Tuğçe Rabia Özçelik, yeniden setlerde
-
YÜZDE 90 KADIN İSTİHDAMIYLA ÖNCÜ KURULUŞ LÖSEV
-
Boylarından memnun olmayan insanların karanlık kişilik özelliklerine sahip olma olasılığı daha yüksek.
-
Deprem anı ve sonrasında hayatta tutacak altın kurallar
-
Yapay zeka hayatımızı nasıl etkileyecek?
-
Tarihi değiştiren buluşma 80 yaşında
-
Çukurova Ödülü 2023 Feyza Hepçilingirler’in
-
Mind Summit 2023 Türkiye'nin ilk Uluslararası Zeka Sporları ve Oyunları Zirvesi başladı.