• BIST 100

    10044,27%0,96
  • DOLAR

    39,86% 0,14
  • EURO

    47,11% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4292,13% 1,52
  • Ç. ALTIN

    6838,16% 2,91

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI ERBAKAN, CEYHAN'DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

FATİH ERBAKAN: "TÜRKİYE MİLLİ GÖRÜŞ İLE YENİDEN ŞAHLANACAK" ÖZKUT ÖZDEMİR: "İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRÜYOR"

Siyaset 28.03.2025 11:22:00 0
YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI ERBAKAN, CEYHAN

Partisinin Adana İl Başkanlığı tarafından Ceyhan’da düzenlediği iftar programında konuşan  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan; ""İkinci 40 yılda Millî Görüş ile yeniden şahlanacağız, yeniden işbaşına geleceğiz. Aziz milletimizi maddi ve manevi sıkıntılarından Millî Görüş ile kurtaracağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Adana İl Başkanlığı tarafından Ceyhan Funda Avcı Toplum Merkezi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte, Erbakan, Millî Görüş hareketinin Türkiye'nin siyasi ve sosyal yapısındaki önemini vurgulayarak, "Millî Görüş yıldızıyla parlamaya devam edeceğiz. İkinci 40 yılda Millî Görüş ile yeniden şahlanacağız, yeniden işbaşına geleceğiz. Aziz milletimizi maddi ve manevi sıkıntılarından Millî Görüş ile kurtaracağız." ifadelerini kullandı.

Erbakan, konuşmasında Türkiye'nin ekonomik durumuna da değinerek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) enflasyon verilerini eleştirdi. "Madem enflasyon yüzde 39 olarak hesaplanıyor ise kendi kurumunuzun yemekhanesindeki yemek giderleri nasıl oluyor da bir senede yüzde 180 artıyor; bunu açıklamanız lazım. Eğer bunu açıklayamazsa isminin Türkiye İstatistik Kurumu değil, Tayyip Erdoğan’ı üzmeyecek istatistik kurumu olarak değiştirilmesi lazım." şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nin üye sayısındaki artışa da dikkat çeken Erbakan, "Partimiz bir yıl içerisinde tüm diğer siyasi partilerin yaptığı üye sayısının toplamından daha fazla üye yaptı. Şu an üye sayımız 650 bine ulaştı. Bu, milletimizin bize olan güveninin ve teveccühünün açık bir göstergesidir. İnşallah, bu ivmeyle seçimlerde büyük bir başarıya imza atacağız." dedi.  

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Adana teşkilatının özverili çalışmalarını ve halkla kurduğu güçlü bağları takdirle karşıladığını belirterek; "Adana teşkilatımız, 'Milletimiz İçin Biz Varız' anlayışıyla yürüttüğü çalışmalarla örnek teşkil etmekte ve partimizin misyonunu sahada en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu özverili gayretleri, partimizin Adana'daki gücünü ve etkinliğini artırmaktadır. İl Başkanımıza ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Erbakan, Adana'nın Millî Görüş hareketi için taşıdığı öneme de değinerek, "Adana, merhum Necmettin Erbakan Hocamızın memleketi olması nedeniyle bizim için ayrı bir değer taşır. Burada, hemşerilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir ise, partisinin Adana ve tüm ilçelerinde hem yerel seçimlerde belediyeleri kazanacaklarını hem de genel seçimlerde iktidarı hedeflediğini belirterek, "Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ı Cumhurbaşkanı yapana kadar canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Programın sonunda, Erbakan ve parti yetkilileri, katılımcılarla birlikte iftar yaparak, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştılar.

Atatürk Kitaplığı Hayata Geçirildi

Tasfiye Edilen Şirkete Gönderilen Ödeme Emri İptal Edildi

Doktor ve Avukat aşkı nikah masasına taşındı!

TBB Araç Teslim Töreni Ankara'da gerçekleştirildi.

Uluslararası Yatırımcıların Rotasında Adana Var!

Adanalı veteranlar şampiyonluğa abone oldu

BAŞKENTTE GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN

Yıldırım; Yeşil Vatan yanarsa Ağaçlar değil geleceğimiz yanar!

AK Parti Adana İl Başkanlığı, Enes’in Sesine Kulak Verdi

ATÜ, Dünyanın En Büyük Bilim Kafe Etkinliğine Tarihi Mekânda Ev Sahipliği Yaptı

LÖSEV ve Altınoran işbirliğiyle “ÇİÇEKLERİN ŞARKISI”

VALİ KÖŞGER GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR OKULLARI VE ENGELSİZ SPOR OKULLARI AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Nacar’dan Otizm farkındalık vurgusu

ATO’DAN EVLENECEKLERE İNDİRİM DESTEĞİ

Avrupa Hareketlilik Haftası Lansmanı Ankara'da yapıldı

Asgari ücrete zam çok az Verilen sözler tutulmadı. Söz ihlali var

ERDAL ALTUN: “SAVUNMA SANAYİİNİN YÜKÜNÜ OMUZLAYAN EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Cumhuriyet tarihinin ilk Milli Eğitim Bakanı İsmail Safa Özler, 85. Ölüm yılında mezarı başında anıldı.

SEYHAN’DA 7. KREŞ VE ÇOK AMAÇLI TESİSİN TEMELİ ATILDI”

Tamer Dağlı: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin güvenine layık olacak şekilde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

VALİ KÖŞGER SEYHANLI VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARADA

KILIÇDAROĞLU’NA VE TOPLUMSAL MUHALEFETE AÇIK ÇAĞRI

Ramayspor’un Gol Makinesi: 'Egemen Sosar'

2025 Avrupa Diploması Adana Büyükşehir Belediyesi’nin

Nacar: Bağımlılıkla birlikte mücadele

44 SERA YER ALACAK SERA OTB’DE 5 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Çukurova’da su oyun parkları açıldı

Ceyhan Depreminin 27. Yılında Uyarı

SEYHAN’DA 7. GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE SOSYAL TESİS İÇİN TEMEL ATILIYOR

AVRUPA İKİNCİSİ SELİN NAZ ÖZCAN’DAN VALİ KÖŞGER’E ZİYARET

Yükleniyor

SEYHAN’DA 7. KREŞ VE ÇOK AMAÇLI TESİSİN TEMELİ ATILDI”

Çukurova’da su oyun parkları açıldı

SEYHAN’DA 7. GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE SOSYAL TESİS İÇİN TEMEL ATILIYOR

Başkan Demirçalı’dan Belediyeden Alacağı Olan Esnafa Çağrı

Seyhan Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor!

Yüreğir Belediyesi Kıyafet Bankası Yüzleri Güldürüyor

Yüreğir’de Çocuk İşçiliğiyle Mücadeleye Tam Destek

Harbiş Plajı’nda Özgürlüğe Açılan Ellerle Çevre Temizliği:

EMRAH KOZAY: "BAYRAMDA DAYANIŞMA RUHUYLA HAREKET EDELİM"

TBB'DEN YÜREĞİR BELEDİYESİ'NE HİBE ARAÇ DESTEĞİ

Adanalı veteranlar şampiyonluğa abone oldu

Ramayspor’un Gol Makinesi: 'Egemen Sosar'

Bekir Ayaz : "Türk Sporunu Yönetmeye Değil, Dönüştürmeye Geliyoruz !

ÇİLTAR MASA TENİSİ SK’DAN ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

“Sahadaki Başarının Temeli, Antrenörün Emeğidir”

TÜRKİYE HAVA SPORLARI FEDERASYONU DRONE 2025 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Milli antrenör ve sporculardan Karalar’a teşekkür!

ÇİLTAR MTSK GENÇLERDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Adana Büyükşehir Belediyesi U18 Kızlar Basketbol Takımı Türkiye 3’üncüsü oldu

CEYHAN 1967 SPOR KULÜBÜ BAŞKANI FAHRETTİN VARLI: AMATÖR KULÜPLERİN YÜKÜ HER GEÇEN GÜN AĞIRLAŞIYOR

Tamer Dağlı: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin güvenine layık olacak şekilde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

ADANA TEŞKİLATI SAHAYA İNDİ: YENİDEN REFAH’A YOĞUN KATILIM

Yusuf Kolikısa: “Devletin Kurumları Milli Egemenliğimizin Temsilidir, Riske Atılamaz”

Türkiye İttifakı Partisi Adana Teşkilatı Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci' yi ziyarette bulundu

Adana’da Siyasetin Yeni Yüzü: Anahtar Parti Sahaya İndi

Başkan Karataş: “Hudut Namustur!” A Parti’den Sınıra ve Millete Sahip Çıkan Manifesto”

ADANA’DA YENİDEN REFAH RÜZGÂRI: OYLAR 4 KAT ARTTI!

Yeniden Refah'tan Ekonomik Gerçeklik Uyarısı: “Emekli Kurban Etine Muhtaç Hale Geldi”

Sadullah Kısacık Buğday Alım Fiyatını ve Çiftçilerin Sulama Sorununu TBMM Gündemine taşıdı.

CHP Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan: “Gezi, Halkın Ortak Vicdanıdır ve Geleceğe Yazılmış Bir Manifestodur”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2

YAZARLAR