Sözlü’dern Portakal Çiçeği Karnavalı’na destek

Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.
Ziyaret esnasında karnavala en çok başvurunun bu yıl yapıldığını belirten Portakal Çiçeği Karnavalı Koordinatörü İlhami Günsel, şehir dışından Adana’da karnaval heyecanına ortak olmaya gelecek misafirler dolayısıyla kentteki otellerde yer kalmadığını ifade etti.
Karnavalın bu yıl dev organizasyonlara ev sahipliği yapacağını aktaran İlhami Günsel, 8 Nisan 2018’de, Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Beyazevler Çamlık’ta 7000 kişinin aynı anda Serhan Kelleözü’nün efsane şarkısı Akdeniz Akşamları’nı çalacaklarını, Toplu Gitar Çalma Dünya Rekor Denemesi ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedeflediklerini söyledi.
Komiteyi makamında ağırlamaktan dolayı bahtiyar olduğunu ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye’de savaş olduğu algısının bu gibi karnaval ve sosyal etkinliklerle kırılabileceğini düşündüğünü söyledi. Kentin belediye başkanı olarak böylesi geniş katılımlı ve kapsamlı bir karnavalın Adana’da yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Sözlü, “Desteğimiz ve heyecanımız her yıl olduğu gibi bu yıl da en yüksek seviyede” dedi.
Ziyaretin sonunda Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, destekleri için Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
-
Seyhanlı Lider Kadınlar ÇGC’yi ziyaret ett
-
Av. Önal: Cübbeyi taşımanın gururunu yaşıyorum
-
ADANA TİCARET ODASI’NDA SEÇİM HEYECANI!
-
Adana'da 'Yazımda Kardeşlik Var' Eğitim Kampı Sona Erdi
-
LÖSEV GENÇLİK BULUŞMASI ADANA’DA
-
Akbıyık: Babalar ulu çınardır
-
Sigorta yaptırmak için 6 neden
-
“Çukurova her zaman BOZKURT yuvası oldu”
-
PEAKUP, En İyi İşverenler arasında olmaya devam ediyor
-
Köklü Değişim Adana Temsilciği İftar Programı Düzenledi