• BIST 100

    10860,80%-0,58
  • DOLAR

    42,22% 0,05
  • EURO

    48,80% -0,16
  • GRAM ALTIN

    5539,53% 1,95
  • Ç. ALTIN

    9150,54% 1,49

SEYHAN’DA 7. KREŞ VE ÇOK AMAÇLI TESİSİN TEMELİ ATILDI”

“SEYHAN BELEDİYESİ, LİONS KULÜBÜ İŞ BİRLİĞİYLE YENİ TESİSLERİN TEMELİNİ ATTI”

İlçelerimiz 29.06.2025 15:05:00 0
SEYHAN’DA 7. KREŞ VE ÇOK AMAÇLI TESİSİN TEMELİ ATILDI”

Seyhan Belediyesi, Uluslararası Lions Kulübünün de iş birliğiyle ilçedeki 7. Kreş olacak Seyhan Belediyesi Fransız Gündüz Bakımevi, Seyhan Belediyesi Çok Amaçlı Tesis ve Seyhan Belediyesi Lions Sosyal Tesisi’nin temelini düzenlenen törenle attı.

Törene, Seyhan Belediyesi Başkan Vekili Hasibe Akkan, Uluslararası Lions Kulübü 118-U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Dr. Cengiz Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Bilal Bilici, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Özsoy, Uluslararası Lions Kulübü yetkilileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, çok sayıda parti üyesi ve vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan 2000 Evler Mahalle Muhtarı Tolga Yıldırım, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

OYA TEKİN’DEN SEYHANLILARA MESAJ

Törende geçici olarak görevden uzaklaştırılan ve cezaevinde olan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in Seyhanlılara mesajı okundu. Seyhan halkının daima yanında olduğunu belirten Tekin mesajında, “Bedenimiz nerede olursa olsun. Aklımız her an Seyhan’da. Yedinci kreşimiz ve çok amaçlı tesisimizin temel atma törenine katılan tüm Seyhanlı hemşehrilerimi sevgiyle ve hasretle selamlıyorum. Temiz, sorunsuz, örnek Seyhan’a ulaşma hedefimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki bir olalım, birlik olalım” ifadelerine yer verdi. 

BAŞKAN VEKİLİ AKKAN: PROJELER, BAŞKANIMIZ OYA TEKİN’İN EMEKLERİ VE VİZYONER LİDERLİĞİ SAYESİNDE HAYAT BULDU

Başkan Oya Tekin’in mesajının ardından kürsüye çıkan Seyhan Belediyesi Başkan Vekili Hasibe Akkan, temeli atılan bu projenin önemine dikkat çekerek “Bugün burada atacağımız temeller yalnızca binaların değil, dayanışmanın, eşitliğin, kardeşliğin ve geleceğe duyduğumuz umudun temelleridir. Çünkü bugün Seyhan’da, çocuklarımız için daha aydınlık bir yarın, kadınlarımız için daha güçlü bir gelecek, tüm Seyhanlılar için daha adil bir yaşam hayalinin tuğlalarını birlikte koyuyoruz” dedi.

Temeli atılan bu projelerin geçici olarak görevden uzaklaştırılan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in emekleriyle ortaya çıktığını belirten Akkan, “Başkanımızın ‘Seyhan’da her çocuğun, her kadının, her insanın eşit ve adil hizmet alacağı bir düzen kurmak’ hedefi, bugün burada temelini attığımız bu önemli tesislerle ete kemiğe bürünüyor. Oya Başkanımızın Seyhan’ı sosyal belediyeciliğin merkezi haline getirme azmi, bu projelerle somutlaşıyor” diye konuştu.

ULUSLARARASI LİONS KULUBÜNE TEŞEKKÜR

Projenin hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynayan Uluslararası Lions Kulübünün katkılarına dikkat çeken Başkan Vekili Akkan, “Uluslararası Lions Kulübünün çok kıymetli üyeleri; sizinle kurduğumuz bu güçlü iş birliği, hem bugünün hem de geleceğin en değerli miraslarından biridir. Sizlerin sosyal sorumluluk anlayışıyla, Seyhan Belediyesinin insan odaklı hizmet vizyonu birleşti ve bugün bu güzel projeler ortaya çıktı. Özellikle bölgemizde yaşanan 6 Şubat depremi sonrası mağduriyetlerin giderilmesi adına attığınız adımlar için depremzede çocuklar, aileler ve Seyhanlılar adına sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

LİONS KULÜBÜ YÖNETİM ÇEVRESİ GENEL YÖNETMENİ KURT: BU PROJENİN GERİ DÖNMESİNİ SAĞLAYAN OYA BAŞKANIMIZDIR

Uluslararası Lions Kulübü 118-U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Dr. Cengiz Kurt ise “Bugün burada atılacak temelden bir Adanalı olarak ben de çok mutluyum. Lions Kulüpleri olarak dünyada karşılıksız hizmet etme yarışındayız. Anadolu topraklarında zaten bu maneviyat vardır. Bugün burada atılacak olan temel aslında 6 Şubat depremlerinin yarasını sarmak için planlanmıştı. Bir gün akşam Oya Başkanım beni aradı. ‘Seyhanlılar için bir şeyler yapmak istiyoruz’ dedi. Bu projenin o gece geri dönmesini sağlayan Başkan Oya Tekin’dir” şeklinde konuştu.

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KAYA: OYA BAŞKANIN HİÇBİR PROJESİ YARI YOLDA KALMAYACAK

Adana’ya gelmeden önce Oya Tekin’i ziyaret ettiğini belirten CHP Kadın Kolları Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ise “Bugün burada Başkanımızın güzel gülümseyen yüzünü afişlerde gördüm. Onun yerine vekalet eden Hasibe Başkanımızın projeyi devam ettirmesi ve bugün temel atılması bizleri mutlu etti. Oya Başkan’ın birçok projesi vardı. Bu onlardan sadece bir tanesidir. Onun hiçbir projesi yarı yolda kalmayacak.  Bölgemizin kadın siyasetçilerine ön açacak biri Oya Başkan. Eminim bu esaretten kurtulacak ve görevine dönecek” diye konuştu.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: OYA TEKİN’İN, KADİR AYDAR’IN YERİNE İKİ KAT FAZLA ÇALIŞACAĞIZ.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ise “Zor bir dönemdeyiz. Üzüntülüyüz, öfkeliyiz. Burada Oya Tekin neden yok? Ne suç işlemiş de içeride? Kadir Aydar neden yok? Bu hukuksuzlukları görmek lazım. Biz kimse soruşturulmasın demiyoruz. Aksine soruşturulsun. Eğer bir suç var ise mahkeme tarafından görülecektir. Ama insanları itibar suikastına teslim etmek kabul edilemez. Bu tesisimiz hayırlı olsun. Oya Tekin’in, Kadir Aydar’ın yerine iki kat fazla çalışacağız. Hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

CHP ADANA İL BAŞKANI TANBUROĞLU: BİR ADIM GERİ ATMAYACAĞIZ

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ise “İnanç azim ve kararlılık konusunda hiçbir Cumhuriyet Halk Partili üye, kadro, yönetici üzerimize daha da fazla gelmeleri mümkün de olsa bir adım geri atmayacaktır. Başkanlarımız o zindanlardan çıkacaktır. Tesiste, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

CHP ADANA MİLLETVEKİLİ BARUT: HALKÇI BELEDİYECİLİĞİMİZİ ENGELLEYEMEYECEKLER

Halka hizmet konusunda tüm zorlukları aşmak için mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini dile getiren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ise “Ne kadar baskı olursa olsun asla halkçı belediyeciliğimizi engelleyemeyecekler. Hep birlikte daha çok çalışacağız ve ülkemizdeki bu karanlığı birlikte dağıtacağız. Temelini attığımız tesis Seyhan’ımıza, Adana’mıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

CHP ADANA MİLLETVEKİLİ ŞEVKİN: İYİ Kİ SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYELER VAR

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ise “Bugün buruk bir açılış yapıyoruz. Sevgili Oya Başkanımızın cezaevinde olduğu süreçte gönlünün bizlerle olduğunu biliyoruz. Kadınların iş hayatında önünü açan bu projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki sosyal demokrat belediyeler var” dedi.

CHP ADANA MİLLETVEKİLİ SÜMER: BELEDİYELERİMİZİN HİZMETLERİNİ ENGELLEYEMEYECEKLER

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürmek için CHP’li belediyelerin canla başla çalıştığını kaydeden CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, “Bu güzel hizmette emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerinin halka hizmet götürmesini engellemeyecekler” diye konuştu.

CHP ADANA MİLLETVEKİLİ BİLİCİ: TESİSLER TOPLUMUN DERTLERİNE DERMAN OLACAK

Törende konuşan CHP Adana Milletvekili Bilal Bilici ise temeli atılan bu tesislerin toplumun dertlerine derman olacağını vurgulayarak “Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve şu an Silivri’de olan Oya Tekin’e selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından plaket dağıtımı yapıldı. Daha sonra protokol üyeleri temsili butona basarak temel atmayı başlattı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından tören son buldu.

 

Köln DİDF’ te bilgilendirme toplantısı

"10 Kasım: Atatürk’ün Fikri Sonsuza Dek Yaşayacak"

Adem Boğa: "Ruhun şad olsun Atam. Her daim işaret ettiğin yoldayız"

Mustafa Ceylan: "Son Kasım'a dek, izindeyiz"

Berrin Tuna: " Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ü hiç unutmayacağız"

Ahmet Güneş: "Sen hiç unutulmazsın çünkü sen Atatürk'sün"

Erhan Yılmaz; "Sen yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderisin"

Kasım Curun: "Tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta"

Hakan Kızmaz: " Dünya var oldukça adın yaşayacak Büyük Atatürk ruhun şad olsun"

Galip Dalgıç: " Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yücelteceğimize olan azim ve kararlılığımızı yineliyoruz"

Ümit Kök: "Öğretilerin ışığında emanetlerine sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’ni yüceltmeye azimliyiz."

Yahya Çetin: " O sadece bir lider değil, bir milletin yeniden doğuşunun simgesidir "

Abdullah Karadal: "Cumhuriyetini sonsuza dek yücelteceğimize olan azim ve kararlılığımızı yineliyoruz"

Fırat Alan: "Atam sen rahat uyu, biz emanetlerine sahip çıkıyoruz"

Fatma Çelik: "Cumhuriyetimiz sonsuza kadar yaşayacak"

Kadir Baygeldi: " Ruhun şad olsun Atam. Ölünceye dek izindeyiz"

Murat Aydın: "Kurmuş olduğun Cumhuriyet'i sonsuza dek yaşatacağız"

Fırat Denli: "Kurucu, kurtarıcı Ulu Önderimizin ilelebet izinde olacağız"

Mehmet Hanifi Kalo’ya Gözyaşlarıyla Veda

HALİLBEG KIRVAR BARIŞ ELÇİSİ

Başkan Ürün "Gençlerimizin Geleceğine Yatırım Yapıyoruz"

Büyükşehir’den; çocuk yaşta evliliklerin önlenmesine yönelik eğitim

CEYHAN OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

Mustafa Furkan Ürün “Gençlerimiz En Büyük Değerimiz”

ALAEV’İN CUMHURİYET COŞKUSU

Nacar: Lösemi Değil, Sevgi Bulaşıcıdır

Ali Araz:"Artık gerçekten ihtiyacı olanlar ehliyet alıyor."

"10 KASIM’DA HER EĞİTİM-İŞ ÜYESİ BİR OKULDA!"

"Beykoz Anadolu maçını taraftarımızın desteği ile kazanacağız"

AOSB Yönetimi ve Sanayici Sinerjisi

Yükleniyor

Ceyhan Belediyesi’nden engelli çocuklara anlamlı destek

Vergi Ödemelerinizi Unutmayınız

SARIÇAM’DA DERBİ COŞKUSU FERDİ TAYFUR SANAT MERKEZİ VE MÜZESİNDE YAŞANDI

Cumhuriyetin 102. yılı doğanın kalbinde kutlandı

ANTİK MİSİS’İN HİKÂYESİ ÇAĞDAŞ SANATLA BULUŞTU

Yüreğir’de Cumhuriyet Coşkusu

SARIÇAM’DA CUMHURİYET COŞKUSU KOŞUYLA BULUŞTU

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başkan Ali Demirçalı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

"Beykoz Anadolu maçını taraftarımızın desteği ile kazanacağız"

"Takım olarak Beykoz Anadolu Spor maçına odaklandık"

"Sincan Belediye Ankara maçını taraftarlarımızın desteği ile kazanacağız"

"Muğlaspor maçında aldığımız 2-1'lik galibiyet takımımıza moral kazandırdı"

Asbaşkanı Recep Kılıç, Muğlaspor maçını 2-1'lik skorla kayıpsız geçen takımını kutladı.

TFF KALECİLİK GÜNLERİ SEMİNERLERİNİN İLKİ ADANA'DA YAPILDI

"Muğla müsabakasının karnaval havasında geçmesini bekliyoruz"

Özel Eral Okulları’nın Atletizmde Büyük Başarısı

Özel Eral Okulları Adana Şampiyonu

9. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri başladı

Mustafa Furkan Ürün “Gençlerimiz En Büyük Değerimiz”

Türkiye İttifakı Partisi Adana Teşkilatından Ankara'ya çıkartma

Sarıçam’da neler oluyor?

HALKIN İÇİNDE, HALK ADAMI 'NİHAT YAVUZ'

Hakan Kızmaz Aladağ'da güven tazeledi

AK Gençlik Adana İYİ Partilileri üye yaptı

Orhan Aka: “Adana kaybetti, Bitlis kazandı”

CHP Adana’da 2. Tanburoğlu dönemi resmen başladı

CHP ADANA’DA 2. TANBUROĞLU DÖNEMİ

AK Parti Adana Teşkilatında Birlik ve Beraberlik Vurgusu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7

YAZARLAR