-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,31% 0,03
-
EURO
51,50% 0,42
-
GRAM ALTIN
6264,56% -2,21
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
HÜDA PAR Milletvekili Dinç: CHP’nin şaibeleri saymakla bitmez onlar Ben-i Şaibe Oğulları’dır!
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Diyarbakır’da yaptığı konuşmada CHP’yi sert sözlerle eleştirerek, partinin geçmişinden bugüne kadar birçok şaibenin içinde olduğuna dikkatleri çekti HÜDA PAR'ın gerçekleri söylediği için saldırıya
uğradığını söyledi.
CHP’nin kendi yolsuzluklarını örtbas etmek için HÜDA PAR’a iftira attığını söyleyen HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, “Onlar öyle bir hareket ki, her şeyleri şaibeli! Bugün memleketimiz ilerleyememişse bu şaibe oğullarının önümüzdeki engelleridir.” dedi.
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Dinç, burada kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Dinç’e HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Silvan İlçe Başkanı Adnan Balyen ve beraberlerinden heyet eşlik etti.
Dinç, “CHP öyle bir harekettir ki, yaptıkları kurultay şaibeli, delegeleri şaibeli, dövizle ilgili yaptıkları işler var şaibeli, bir tane başkan seçtiler başkanın kendisi de şaibelidir. Bir ara başkanlarının ayağı kırılmıştı, hiçbiriniz biliyor musunuz niçin kırıldı? Kırıldı mı yoksa kurşun mu sıkıldı veya başka bir şey mi var? Ayda yılda kendilerine bir fenomen (İmamoğlu) buldular onun arkasına sığındılar, arkasına sığındıkları kişinin de diploması şaibeli çıktı. Ben onlara “Ben-i Şaibe Oğulları” diyorum. Ben-i Şaibe Oğulları gibi bir parti.” dedi.
“Bursa’da kendi şaibelerini gizlemek için bize iftira atıyorlar”
Bursa’da partisinin Ekim ayında kongre yapmadığını ve yemek vermediğini söyleyen Dinç, “Geçenlerde yine güya bir ihale yapmışlar. İhaleleri de şaibeli, kendi şaibesini gizlemek için bu kez bize iftira atıyor. Biz Ekim ayında Bursa’da bir program yapmışız. Ama bu şaibeli parti diyor ki ‘HÜDA PAR bir kongre yapmış ve kongrede yemek yemiş!’ Biz Ekim ayında ne kongre yapmışız ne de yemek yemişiz. O iftirayı atarlarken ‘bakalım altında ne çıkacak’ dedik, bir de baktık ki altında milyonlarca parayı almışlar, yemeklerinde o şaibeli başkanları için harcamışlar. Onu gizlemek için bize bu şekil iftirada ve karalamada bulundular.” ifadelerini kullandı.
“Beykoz Belediyesi’nin yakıt tankerinde ne vardı?”
CHP’nin bir siyasi parti mi yoksa bir şaibe kabilesi mi olduğunu sorgulayan Dinç, şu sözlerle konuşmasını bitirdi:
“Onlar öyle şaibeli bir hareket ki, düşünün yakıt tankerinde ne taşımışlardı? Beykoz Belediyesi yakıt tankerinde biber, patlıcan, havuç aklınıza ne geliyorsa hepsini koymuşlar. Ondan sonra yakıt tankeri içerisinde güya sebze falan bir şeyler taşıyorlar. Orada da ne şaibe var bilmiyoruz? Yani siyasi bir parti mi şaibe oğulları mı şaibe kabilesi mi? Ben onlara açıkçası Ben-i Şaibe Oğulları diyorum. Allah bu memleketi onlardan korusun. Gerçekten bu memleket onlardan çok zarar gördü. Bugün memleketimiz ilerleyememişse bu şaibe oğullarının önümüzdeki engelleridir, her şeyleri şaibelidir.”
EMPERYALİZMİN KÖLELEŞTİRME SAVAŞINI DURDURALIM
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek
Finlandiya’dan Türkiye’ye ilk kez üniversite heyeti İstanbul Lider Koleji iş birliğiyle geliyor!
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ mesajı
Özbay: "Asıl beka sorunu depreme hazırlıksız yakalanmak"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı'na ziyaret...
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
“Bucaspor karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle yolumuza devam edeceğiz”
JMO’dan “Dünya Su Günü” Açıklaması
“Tarımsal Meteoroloji, tarımsal üretimin göz ardı edilemez bir parçasıdır. “
ADANA'NIN EVLADI ALİ EMİR İÇİN 30 MİLYON TL TOPLANDI, ŞİMDİ EL ELE VERME VAKTİ!
ÇGC’de coşkulu bayramlaşma
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez’den Bayram Mesajı
OĞUZ ŞAHİN: “DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA RUHUNU GÜÇLENDİRELİM"
Deniz Feneri Derneği 2026 Ramazan’ında Gazze ve Dünyada Binlerce Kalbe Dokundu
İYİ Parti Adana İl Başkanı Batur Eoğlu'nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Ali Demirçalı’nın Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN KOZAY MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI
VALİMİZ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Güngör Geçer; “Nice bayramlarabirlikte ulaşmayı temenni ediyorum.”
Başkan Vekili Akkan'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN TEKİN'DEN BAYRAM MESAJI
Başkan Umut Şimşir’den Siyasete Mesaj Niteliğinde İftar
OYA TEKİN’E ÖZGÜRLÜK İSTEDİLER
Ulaş Balkar: "Ramazan Bayramı'nın bereketiyle her yuvada huzur ve mutluluk dolsun"
Mustafa Ceylan: "Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyorum"
Ümit Kök: "Dualarınızın kabul olması, huzur dolu bir Bayram geçirmeniz dileğiyle"
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET EDEREK BAYRAM TEDBİRLERİNİ DENETLEDİ
Ali Araz: "Ramazan Bayramı'nın tüm Müslüman alemine iyilik ve güzellikler getirmesi temennisiyle"
Yükleniyor




