Erdoğan'dan Ronaldo'ya Övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun İspanya karşısındaki futbolunu överken, futbolcunun Filistin meselesindeki tutumunun da çok önemli olduğunu ve bu nedenle alkışladığını söyledi. Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş'de (TUSAŞ) düzenlenen "Gençlik ve Teknoloji Buluşması" programında gençlerin sorularını yanıtladı. 'BEN İLK ÖNCE ALMANYA DEMİŞTİM FAKAT...' Dünya kupasındaki favorisi sorulan ve Arjantinli futbolcu Lionel Messi ile Ronaldo arasında karşılaştırma yapması istenen Erdoğan, "Ben ilk önce Almanya demiştim fakat yanıldık. Almanya ilk maçta yenildi, iş biraz sıkıntıya düştü. Bütün güçlü olanlar şu anda yeniliyor. Almanya yenildi, Brezilya'nın hali ortada. Meksika acayip geldi. Bundan sonra böyle devam eder mi bilemiyorum." dedi. 'FİLİSTİN MESELESİNDEKİ KARAKTERİ ÇOK ÖNEMLİ' Portekiz'in İspanya ile berabere kalmasına karşın Ronaldo'nun attığı 3 golün çok önemli olduğunu dile getiren Erdoğan, "Frikik zaten tartışılmaz. Her babayiğidin harcı değil ve o maçtaki performansı, o karakteri, inancı, hele hele Filistin meselesindeki karakteri, bunlar çok önemli. Onun için alkışlıyorum." ifadelerini kullandı.
-
Adana Tarsus Otoyolunda İntihar Girişiminde Bulunan Şahıs İkna Edilerek Götürüldüğü Emniyetten Çıktıktan Sonra Hayatına Son Verdi!
-
Genç kadına komşusundan gece yarısı "Oğlun kapıyı neden hızlı kapattı" dayağı
-
SGK ADANA’DAN ASKON BAŞKANI ÇALIŞKAN’A ZİYARET
-
Adana Tarsus Otoyolu Bir Vatandaşın İntihar Girişiminde Bulunmasından Dolayı Trafiğe Kapandı! Emniyet Güçleri Vatandaşı İknaya Uğraşıyor
-
3600 Ek Gösterge ile Öğrenci Affının da İçerisinde Yer Aldığı Bazı Kanunlar Resmi Gazete’de Yayınlanarak Yürürlüğe Girdi
-
Seyhan destekledi, salon sporcuları Adana’da yeşerdi!
-
Alevi Çatı Örgütlerinden Ortak Açıklama
-
ADD Mersin Şubesi 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Dolayısıyla Basın Açıklamasında Bulundu
-
Avukatlığa adım attılar
-
Biten inşaata rağmen kaldırım işgaline göz yumulmasına kim dur diyecek!