-
BIST 100
16262,74%0,06
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,18% 0,30
-
GRAM ALTIN
7097,78% -0,20
-
Ç. ALTIN
11568,92% -0,16
ÇUKUROVA BELEDİYESİ’NİN Çikolata ve Pasta Yapma Kursuna Yoğun İlgi
Çukurova Belediyesi, kadınların hem ekonomik yaşama katılımını artırmaya hem de sosyalleşmelerini sağlamaya yönelik çalışmalara bir yenisini ekledi.
Çukurova Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nde başlatılan çikolata ve pasta yapımı kursu kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kursla kadınlara hem sosyalleşme hem de becerilerini geliştirme fırsatı sunuluyor.
Çikolata ve Pasta Kursuna Yoğun İlgi
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay'ın öncülüğünde başlatılan ve var olan kurslara ek olarak açılan Çikolata ve Pasta Yapma Kursu, bölge kadınlarının yoğun ilgisini çekti.
Çukurova Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinin gözetiminde uygulamalı olarak gerçekleştirilen kursa katılan kadınlar, hem lezzetli çikolatalar ve pastalar yapmayı öğreniyor hem de kaliteli zaman geçiriyor. Katılımcılar, kurs sayesinde el becerilerini geliştirmenin yanı sıra, gelecekte bu bilgilerini gelir kaynağına dönüştürebilme imkanına sahip olabileceğini belirtiyor. Kurslar tamamen ücretsiz olarak Çukurovalılara sunuluyor.
HAYATA DEĞER KATAN KURSLAR
Kursiyerler, hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrendikleri kurslar için Başkan Emrah Kozay’a teşekkür ederken, Başkan Kozay, kadınların hem sosyal hem de ekonomik hayata katılımını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Kozay, "Kadınların taleplerini dinleyerek projeler geliştiriyoruz. Bu kurslar, sadece bir eğitim değil; aynı zamanda kadınların birbirleriyle dayanışma içinde olabileceği ve sosyalleşebileceği, onların hayatlarına değer katan bir platform" dedi.
Mehmet Uygur’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
MİNİKLERDEN İSTİKLAL MARŞI’NA ANLAMLI ANMA
Yurtçu kabri başında anıldı
Muhammet Çelebi Keyhıdır: “Sağlık Çalışanlarımız İnsanlığa Hizmet Eden Kahramanlardır”
ÇUKUROVA’DA CAMİLER BAYRAMA HAZIRLANIYOR
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor
Yüreğir Belediyesi’nden İbadethanelerde Bayram Temizliği
ADANA’DA ALZHEİMER FARKINDALIĞI İÇİN ANLAMLI TİYATRO ETKİNLİĞİ
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı Ödemeler Başladı
VALİMİZ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’UN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 111. YIL DÖNÜMÜ MESAJI
"Eitorf‘ ta Öğretmenler için seminer düzenlendi"
Mehmet Uygur’dan Kadir Gecesi mesajı
Belçika’daki ilericilerden Yanardağ ve diğer tutuklu gazetecilere destek
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Filiz Kepme: “Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Sıdıka Köroğlu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Çukurova Ödülü Nesin Vakfı'na
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet: Türkiye’den Tek Belediye Adana Büyükşehir
CHP ADANA İL YÖNETİMİNDEN ÇGC’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Anavarza Bal’dan Türkiye’de Bir İlk: Arı Haklarını ve Ekosistemi Korumak İçin “Yaşasın Arılar Departmanı”
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
ADANA ŞALGAMIMIZ ARTIK AVRUPA’NIN DA TESCİLLİ LEZZETİ!
Yüreğir Belediyesi’nden Kadın İstihdamına Destek
ÇGC öncülük edecek
TEMA ADANA AİLESİ RAMAZAN’IN BEREKETİNDE AYNI SOFRADA BULUŞTU
Nacar: Karnavala hazırız
Nacar: Bağımlılıkla mücadele bir sosyal sorumluluktur
Yükleniyor




