-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Başkan Yusuf Kanlı vatandaşları dinledi
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan ve Yönetiminin düzenlediği toplantıda vatandaşların sorunlarını dinledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Pandemi döneminden bu güne sadece ekonomide değil, hemen her alanda devlet ve millet hayatımızı hedef alan bir hasım çalışmayı da göz ardı edemeyiz.” dedi.
BAŞKAN KANLI SORUNLARI DİNLEDİ
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan ve Yönetiminin Kışla Mahallesi’nde düzenlediği vatandaşlarla sohbet toplantısına katıldı.
MHP İl Muhasibi Muhammet Çetin, İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya’nın da eşlik ettiği ziyarette İl Başkanı Yusuf Kanlı, mahalle sakini vatandaşların dile getirdiği sorunları dinledi.
VATANDAŞLAR HER KONUYU DİLE GETİRDİ
Kışla Mahallesi sakinleri, yerelde ve genelde yaşanan ve öne çıkan tüm sorun ve şikâyetleri Başkan Yusuf Kanlı’ya ilettiler. Vatandaşlar, depremden sonra yaşanan mağduriyetleri, marketlerdeki fahiş fiyat artışlarını, kentsel dönüşüm, yerel yönetimlerden ve TOKİ’den beklentileri, yol ve ulaşım sorunlarını, durak ve ATM eksikliklerinden kaynaklı sıkıntılar gibi birçok konuda yaşanan problemleri anlattılar.
SORUNLAR TAKİP EDİLECEK, İLGİLİ YERLERE İLETİLECEK
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, dile getirilen tüm sorun, talep ve şikâyetleri dinleyip not aldı. Gerek Büyükşehir Belediyesi ve gerekse Yüreğir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanlarında bulunan ve çözüm bekleyen sorunları takip edeceklerini belirten Kanlı, TOKİ ve bankalarla ilgili talepleri de mutlaka ileteceklerini bildirdi.
PİYASADAKİ FİYAT ARTIŞLARI…
Piyasadaki fiyat artışları ve sosyal dokuyu etkileyen konulara da değinen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Piyasada enflasyon rakamlarıyla orantılı olmayan fiyat artışlarının haklı bir gerekçesi elbette olamaz. Pandemi döneminden bu güne sadece ekonomide değil, hemen her alanda devlet ve millet hayatımızı hedef alan bir hasım çalışmayı da göz ardı edemeyiz.” dedi.
DEVLETİMİZ GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYOR
Başkan Kanlı, devamla, “Başta sosyal medya olmak üzere tüm mecralarda milli ve manevi değerlerimiz ağır bir saldırı altında. Ancak devletimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Enflasyondaki düşüş eğilimi, adaletsizlik algısına son verecek hamleler, yalan haberlere, algı operasyonlarına ve çetelere karşı mücadele bunu teyit etmektedir. Tüm toplum olarak sabırla ve fitne tuzağına düşmeden, birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekiyor.”
Başkan Kanlı, her zaman vatandaşlarla iç içe olan çalışmalara devam eden MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan ve yönetimine teşekkür etti. Bülten
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Çukurova Ödülü Nesin Vakfı'na
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet: Türkiye’den Tek Belediye Adana Büyükşehir
CHP ADANA İL YÖNETİMİNDEN ÇGC’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Anavarza Bal’dan Türkiye’de Bir İlk: Arı Haklarını ve Ekosistemi Korumak İçin “Yaşasın Arılar Departmanı”
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
ADANA ŞALGAMIMIZ ARTIK AVRUPA’NIN DA TESCİLLİ LEZZETİ!
Yüreğir Belediyesi’nden Kadın İstihdamına Destek
ÇGC öncülük edecek
TEMA ADANA AİLESİ RAMAZAN’IN BEREKETİNDE AYNI SOFRADA BULUŞTU
Nacar: Karnavala hazırız
Nacar: Bağımlılıkla mücadele bir sosyal sorumluluktur
Genç Birlik Adana’dan“Yeşil Vatan”a Destek
“Eğitimde Tasarruf Olmaz: Güney Adana’nın Sesi Duyulmalı”
Basın Açıklaması: Adana Şalgamı Avrupa Birliği'nden Coğrafi İşaret Tescili Aldı
DAİMFED; ÇGC'ye destek verecek
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
MUSTAFA SARIGEÇİLİ: ARA TATİL UYGULAMASI SAHADA GÜÇLÜ DESTEK GÖRÜYOR
ADANA’NIN KADINLARI MUSİKİDE ZİRVE YAPTI
Kadın Koalisyonu’ndan EŞİTLİK KARNESİ!
BAŞKAN KOZAY: “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”
Askeri Kamuflaj Mantığı Estetiğe Taşındı: Çarpık Bacaklara Kemik Kırmadan Çözüm
Eral’da İngilizce Olimpiyatları Sınav Heyecanı
DAİMFED’den AOSB Başkanı Bekir Sütcü’ye Ziyaret
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Çukurova Sanat Girişimi'nden Nesin Vakfı kitabı
Anahtar Parti Feke’de Kongre Heyecanı: Halil Kızılyer Seçilmiş Başkan Oldu
ÇUKUROVA’DA SPOR HERKES İÇİN
Yükleniyor



