-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
51,03% -0,33
-
GRAM ALTIN
7316,20% -0,52
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
BAŞKAN TANBUROĞLU: “HEDEF İKTİDAR”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı, “Parti Programını Yenileme” gündemi ile toplanan “İl Danışma Kurulu” toplantısını gerçekleştirdi.
CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu başkanlığında düzenlenen kurulun Divan başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Adana Milletvekili olan Burhanettin Bulut yaptı.

Yüreğir Kültür Merkezinde yapılan İl Danışma Kurulu toplantısına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, ilçe belediye başkanları, eski milletvekilleri, eski il başkanları, İlçe başkanları ve yönetimleri, il yönetimi, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının temsilcileri ve il danışma kurulu üyeleri katıldı.
Toplantının gündemi ile ilgili İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, kurul üyelerine masa ve sokak çalışmaları ile ilgili bir sunum yapıp yapılacak olan ilk seçimde hedeflerinin iktidar olduğunu belirtti. Kurul üyeleri parti programını yenileme ile ilgili söz alarak görüş ve önerilerini aktardılar. İl başkanlığı da bu görüş ve önerileri kayıt altına alıp, CHP genel merkez ile paylaşacak. 81 ilden alınan raporlar doğrultusunda CHP’nin parti programı güncellenmiş olacak.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, partisinin Türkiye’nin birinci partisi olma yolunda önemli bir aşama kaydettiğini belirterek, "47 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin birinci partisidir. Tek adam rejiminin baskılarına boyun eğmeden, Cumhuriyet’e sahip çıkan partililerimize ve halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki seçimlerde oyumuzu artırarak yolumuza devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz sözü tutmak için mücadelemize kesintisiz devam edeceğiz" dedi.
Toplantının ardından konuya dair açıklama yapan CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, “İktidara giden yolda ülkemizin sorunlarını derinlemesine inceliyor ve politikalarımızı yeniliyoruz. Geleceğimizi aydınlatacak kadrolarımızla birlikte parti programımızı yenileme çalışmalarına devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Bülten
DAİMFED; ÇGC'ye destek verecek
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
MUSTAFA SARIGEÇİLİ: ARA TATİL UYGULAMASI SAHADA GÜÇLÜ DESTEK GÖRÜYOR
ADANA’NIN KADINLARI MUSİKİDE ZİRVE YAPTI
Kadın Koalisyonu’ndan EŞİTLİK KARNESİ!
BAŞKAN KOZAY: “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”
Askeri Kamuflaj Mantığı Estetiğe Taşındı: Çarpık Bacaklara Kemik Kırmadan Çözüm
Eral’da İngilizce Olimpiyatları Sınav Heyecanı
DAİMFED’den AOSB Başkanı Bekir Sütcü’ye Ziyaret
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Çukurova Sanat Girişimi'nden Nesin Vakfı kitabı
Anahtar Parti Feke’de Kongre Heyecanı: Halil Kızılyer Seçilmiş Başkan Oldu
ÇUKUROVA’DA SPOR HERKES İÇİN
VALİMİZ SAYIN MUSTAFA YAVUZ ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
ULUSLARARASI ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI’NIN HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Fikir Atölyesi Derneğinden (FAD) hafta sonu Semineri
Kadın Çalışanlar Haftada 4 Gün ve 32 Saat Çalışsın
Adana engelliler evinde Batman'a yenildi
Çukurova GİAD’dan ÇGC’ye ziyaret
MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım: “Seyhan Belediyesinin kurduğu yeni şirket kamuoyunda ciddi soru işaretleri doğurmuştur.”
AK Parti Yüreğir Kadın Kolları Sancaklı’nın İftar Sofrasında Buluştu
AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı’dan İlçe Teşkilatlarına Ramazan Ziyaretleri
Basının emekçi kadınları ÇGC’de bir araya geldi
Eğitim, teknoloji ve vefa bir arada
Burçin Şahindur: “Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu yancıdır”
Adana 13. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı
JMO’dan 8 Mart Mesajı: “Kadınların Yaşam Hakkı Pazarlık Konusu Olamaz”
Adana 01 Futbol Kulübünden, Muğlaspor maçıyla ilgili zehir zemberek açıklamalar!
ÇUKUROVA BELEDİYESİ’NDE AFAD EĞİTİM SEMİNERİ
Erhan Yılmaz: "Kadınlarımızın hak ettiği değeri gördüğü, sevginin, saygının ve eşitliğin hâkim olması temennisiyle "
Yükleniyor



