BAŞKAN ÇETİN ENGELLİLERE SAHİP ÇIKIYOR
.jpg)
Sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerle vatandaşın gönlünde taht kuran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’yı engelsiz kent haline dönüştürerek, engelli vatandaşların umudu oldu.
Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için birçok ilke imza atan Başkan Çetin, Mirza Çelebi Mahallesi’nde yaşayan engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebini geri çevirmedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, akülü sandalye talebi bulanan Suzan İşimtekin’i, Mirza Çelebi Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek, ihtiyacı olan akülü sandalyeyi teslim etti. Engelli vatandaşlar ve aileleri için hayatı kolaylaştıran hizmetlere imza atan Başkan Soner Çetin, “Engelli vatandaşlarımızın hayatı, bizlere göre çok daha zor.
Biz de kenti yönetenler olarak, özel gördüğümüz bu vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap vermek ve onlar için hayatı kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Engelleri, sevgi, dayanışma ve empati ile aşıyoruz” dedi. İhtiyacı olan akülü sandalyeye kavuşan Suzan İşimtekin, “Sesimizi duyarak bizlere yardım eli uzatan ve benim için hayatı büyük oranda kolaylaştıran Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Aile fertleri ile bir süre sohbet eden Başkan Çetin, “İhtiyaç duyulan her an, her yerde de halkımızın emrindeyim” dedi.
-
Adana Tarsus Otoyolunda İntihar Girişiminde Bulunan Şahıs İkna Edilerek Götürüldüğü Emniyetten Çıktıktan Sonra Hayatına Son Verdi!
-
Genç kadına komşusundan gece yarısı "Oğlun kapıyı neden hızlı kapattı" dayağı
-
SGK ADANA’DAN ASKON BAŞKANI ÇALIŞKAN’A ZİYARET
-
Adana Tarsus Otoyolu Bir Vatandaşın İntihar Girişiminde Bulunmasından Dolayı Trafiğe Kapandı! Emniyet Güçleri Vatandaşı İknaya Uğraşıyor
-
3600 Ek Gösterge ile Öğrenci Affının da İçerisinde Yer Aldığı Bazı Kanunlar Resmi Gazete’de Yayınlanarak Yürürlüğe Girdi
-
Seyhan destekledi, salon sporcuları Adana’da yeşerdi!
-
Alevi Çatı Örgütlerinden Ortak Açıklama
-
ADD Mersin Şubesi 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Dolayısıyla Basın Açıklamasında Bulundu
-
Avukatlığa adım attılar
-
Biten inşaata rağmen kaldırım işgaline göz yumulmasına kim dur diyecek!