BAŞKAN ÇETİN ENGELLİLERE SAHİP ÇIKIYOR
.jpg)
Sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerle vatandaşın gönlünde taht kuran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’yı engelsiz kent haline dönüştürerek, engelli vatandaşların umudu oldu.
Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için birçok ilke imza atan Başkan Çetin, Mirza Çelebi Mahallesi’nde yaşayan engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebini geri çevirmedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, akülü sandalye talebi bulanan Suzan İşimtekin’i, Mirza Çelebi Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek, ihtiyacı olan akülü sandalyeyi teslim etti. Engelli vatandaşlar ve aileleri için hayatı kolaylaştıran hizmetlere imza atan Başkan Soner Çetin, “Engelli vatandaşlarımızın hayatı, bizlere göre çok daha zor.
Biz de kenti yönetenler olarak, özel gördüğümüz bu vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap vermek ve onlar için hayatı kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Engelleri, sevgi, dayanışma ve empati ile aşıyoruz” dedi. İhtiyacı olan akülü sandalyeye kavuşan Suzan İşimtekin, “Sesimizi duyarak bizlere yardım eli uzatan ve benim için hayatı büyük oranda kolaylaştıran Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Aile fertleri ile bir süre sohbet eden Başkan Çetin, “İhtiyaç duyulan her an, her yerde de halkımızın emrindeyim” dedi.
-
Depremin yaraları birlikte sarılacak
-
Zeydan Karalar Adana Halkını Uyardı
-
Merkez üssü Pazarcık olan depremden dolayı Adana'da da yüksek katlı 3 bina yıkıldı!
-
Deprem nedeniyle Adana'da okullar bir gün tatil edildi!
-
MERKEZ ÜSSÜ SOFALACA-SEHITKAMIL (GAZIANTEP) OLAN 7.4 ŞİDDETİNDE Kİ İLKSEL DEPREM ADANA'DA DA HİSSEDİLDİ!
-
Adana'da 36 bin 461 okul öncesi öğrencisine ücretsiz yemek; ilk gün pizza verilecek
-
“AK Parti’de 3 dönem kuralından taviz yok!”
-
Adanalı işadamı İYİ Parti ABD temsilcisi oldu
-
Adana’da 2 bin polisle 'Huzur ve Güven' uygulaması
-
Adana'dan Sibirya'yı Aratmayacak Görüntüler!