Ali Babacan'dan Sezen Aksu'ya Destek

Sezen Aksu'nun şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri tartışma yaratmıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı, Aksu'ya tepki gösterirken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan destek geldi.
Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun"Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısında Hz. Adem ve Havva ile ilgili kullandığı ifadeler, sosyal medyada büyük tepki çektmişti.
Aksu, günlerdir Twitter'da en çok konuşulan isim oldu. Diyanet tepki gösterdi Sezen Aksu'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı da açıklama yaptığı. Diyanet'in açıklamasında dini değerlere hassasiyet çağrısı yapılarak, "Hz. Adem ile Hz. Havva bütün insanlığın müşterek değeri ve ortak atalarıdır" denildi.
Ali Babacan destek verdi Aksu'ya destek verenlerden biri ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu. Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu'nun hedef alınması kabul edilemez" dedi.
-
CHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI AV. REMZİ ÜMİT ATAY 19 MAYIS GENÇLERE MESAJI
-
ÇİFTÇİ BUĞDAYIN KİLOSUNA 5.75 TL FİYAT İSTİYOR
-
TBB’den Eyüpsultan’a iki ödül
-
Eğitim İş Adana 1 Nolu Şube Başkanı Seher Ergin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı Yayınladı
-
Demokrat Parti Sakarya il Başkanı İsmail Ergül 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
-
SEYHANLI ÇİFTÇİLERE 200 BİN FİDE VE 25 BİN FİDAN DESTEĞİ
-
Erbakan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu ziyaret etti
-
ASKİ Adana’nın dört bir yanına hizmet götürüyor
-
SARIÇAM BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT MUHABİRLERİNE SARIÇAM VE ADANA’YI TANITTI
-
Soykırıma uğrayan Kırım Türkleri Adana’da anılacak