-
BIST 100
16224,77%-0,39
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,76% -0,29
-
GRAM ALTIN
7231,66% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
AK Parti Adana İl Başkanlığı’ndan Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı
Adana’nın kıymetli sivil toplum kuruluşları temsilcileri AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sivil Toplum İstişare Toplantısı”nda bir araya geldi.
Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, katılımcılara hitap ettiği konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal gelişim ve değişim sürecindeki kritik rolüne dikkat çekti.
Başkan Gülaçtı, konuşmasında şunları vurguladı:
“Sivil toplum kuruluşları, toplumsal sorunların tespiti ve çözümünde toplumun vicdanı ve sesi olarak önemli bir yere sahiptir. Eğitimden sağlığa, çevre sorunlarından kültürel faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede gerçekleştirdiğiniz çalışmalar, sadece bugünü değil, geleceğimizi de şekillendiriyor. Bu nedenle sizlerin saha deneyimi, bilgi birikimi ve gönüllülük ruhu, bizim için en güçlü yol göstericidir.”
“Sürdürülebilir İş Birliği Vurgusu”
Toplantının temel amacının karşılıklı güvene dayalı ve sürdürülebilir bir iş birliği zemini oluşturmak olduğunu belirten Başkan Gülaçtı, Adana’nın geleceği için ortak akıl ve dayanışma ile hareket etmenin önemine işaret etti.
“Farklı fikirlerimiz ve önceliklerimiz olabilir; ancak hepimizin ortak hedefi, daha güçlü ve dayanışmacı bir Adana inşa etmektir. Ortak akıl ve iş birliğiyle Adana’mızda çözülemeyecek hiçbir sorun olmadığına inanıyorum.”
“Türkiye Yüzyılı Vizyonu”
Gülaçtı, AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna da değinerek bu hedefin birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir geleceğin inşası anlamına geldiğini belirtti. Konuşmasında şu sözlere yer verdi:
“Türkiye Yüzyılı, yalnızca bir hedef değil; eğitimde, teknolojide, ekonomide ve sosyal adalette sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme sağlayarak ülkemizi geleceğe taşımak için bir yol haritasıdır. Siz kıymetli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte bu vizyonu daha sağlam temeller üzerine inşa edeceğimize inanıyorum.”
“Kapımız Her Zaman Açık”
Başkan Gülaçtı, sivil toplum kuruluşlarının sesine her zaman kulak vereceklerini, projelere destek vermek ve çözüm önerilerini dinlemek için hazır olduklarını belirterek, düzenli olarak bir araya gelme çağrısında bulundu.
“Kapımız her zaman sizlere açıktır. Bugün burada attığımız bu adımın, gelecekte büyük ve kalıcı başarıların temeli olacağına inanıyorum.”
Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, başkan Gülaçtı’ya Adana’nın toplumsal ihtiyaçlarına dair görüş ve önerilerini iletirken, iş birliğinin güçlendirilmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.
“Adana’nın Güçlü Geleceği İçin Önemli Bir Adım”
Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde hareket etmenin önemine dikkat çekilen toplantı, gelecekte bu tür diyalogların artarak devam edeceği ve toplumsal sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi konusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
ADANA ŞALGAMIMIZ ARTIK AVRUPA’NIN DA TESCİLLİ LEZZETİ!
Yüreğir Belediyesi’nden Kadın İstihdamına Destek
ÇGC öncülük edecek
TEMA ADANA AİLESİ RAMAZAN’IN BEREKETİNDE AYNI SOFRADA BULUŞTU
Nacar: Karnavala hazırız
Nacar: Bağımlılıkla mücadele bir sosyal sorumluluktur
Genç Birlik Adana’dan“Yeşil Vatan”a Destek
“Eğitimde Tasarruf Olmaz: Güney Adana’nın Sesi Duyulmalı”
Basın Açıklaması: Adana Şalgamı Avrupa Birliği'nden Coğrafi İşaret Tescili Aldı
DAİMFED; ÇGC'ye destek verecek
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
MUSTAFA SARIGEÇİLİ: ARA TATİL UYGULAMASI SAHADA GÜÇLÜ DESTEK GÖRÜYOR
ADANA’NIN KADINLARI MUSİKİDE ZİRVE YAPTI
Kadın Koalisyonu’ndan EŞİTLİK KARNESİ!
BAŞKAN KOZAY: “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”
Askeri Kamuflaj Mantığı Estetiğe Taşındı: Çarpık Bacaklara Kemik Kırmadan Çözüm
Eral’da İngilizce Olimpiyatları Sınav Heyecanı
DAİMFED’den AOSB Başkanı Bekir Sütcü’ye Ziyaret
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Çukurova Sanat Girişimi'nden Nesin Vakfı kitabı
Anahtar Parti Feke’de Kongre Heyecanı: Halil Kızılyer Seçilmiş Başkan Oldu
ÇUKUROVA’DA SPOR HERKES İÇİN
VALİMİZ SAYIN MUSTAFA YAVUZ ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
ULUSLARARASI ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI’NIN HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Fikir Atölyesi Derneğinden (FAD) hafta sonu Semineri
Kadın Çalışanlar Haftada 4 Gün ve 32 Saat Çalışsın
Adana engelliler evinde Batman'a yenildi
Çukurova GİAD’dan ÇGC’ye ziyaret
MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım: “Seyhan Belediyesinin kurduğu yeni şirket kamuoyunda ciddi soru işaretleri doğurmuştur.”
Yükleniyor



