Tarih: 30.03.2024 08:13

Adem Boğa: " Bu seçimin kazananı benim"

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart yerel seçimlerine çok az bir süre kala, Adalet Birlik Partisi Seyhan Belediye başkan adayı Adem Boğa, seçim çalışmaları kapsamında Akkapı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Akkapı'nın bilinen ailelerinden Adem Boğa Mahallesi'nden büyük destek aldı. Adalet Birlik Partisi Seyhan Belediye Başkan adayı, Seyhan halkına hizmet için emin adımlarla yürüyor...

Adalet Birlik Partisi Seyhan belediye başkan adayı Adem Boğa, Akkapı mahallesi sakinleriyle bir araya gelmiş olduğu konuşmasında: “Bu gün, burada, siz Akkapılı hemşehrilerimle bir arada olmaktan onur duydum. Sizin bize desteğiniz, her Seyhanlı gibi çok önemli. Ben, girmiş olduğum, bu seçim sürecinde, daha iyi bir Seyhan için sokaklardaydım. Daha iyi bir Seyhan'ı, dolayısıyla da Adana'yı yaratabilmek için de, sokaklarda sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Ben ve ekibim, projelerimizle, hizmete talibiz. Ben elimden geleni yaptım, şimdi sıra sizde. Pazar günü sandığa gidip, vatandaşlık görevinizi sağduyulu yapmanızı ve bizi desteklerinizi istiyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —