Adana'da naylon atık yüklü bir tırın kontrolden çıkması, otoyolda tehlike dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Bariyerlere çarparak ancak durabilen tırın kasasındaki atıklar yola savruldu ve otoyol adeta bir çöplük görünümüne büründü.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi mevkiindeki Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda gerçekleşti. İsmi öğrenilemeyen bir sürücünün kullandığı araç kontrolden çıktı ve savrularak bariyerlere çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle tırın dorsesindeki naylon atıklar yola saçıldı. Bu durum otoyolda trafiğin bir süre kontrollü olarak sağlanmasını gerektirdi. Tırın çekilmesi ve atıkların temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü.
Kazada şans eseri herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Olay, maddi hasar ve çevresel dağınıklıkla sonuçlandı.