Tarih: 14.01.2026 09:47

"Ankaragücü karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz"

Facebook Twitter Linked-in

 Adana 01 Futbol Kulübü'nün Sportif Direktörü Reşat Yılmaz, 17 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de deplasmanda oynayacakları Ankaragücü karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.
Geride bıraktığımız hafta Elazığ önünde ortaya konulan futbol ve galibiyetin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Sportif Direktörü Reşat Yılmaz, "Bu başarımızı Ankaragücü önünde de sürdürmeyi amaçlıyoruz" dedi.
Takım olarak adım adım şampiyonluğa ilerlediklerini dile getiren Adana 01 Futbol Kulübü'nün Sportif Direktörü Reşat Yılmaz, "Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Başkanımız Menderes Kutlu'nun önderliğinde lig sonunda başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —